I NA PALAMA POSTAVLJEN TRANSPARENT PODRŠKE DODIKU: U stihovima mu poručili...

Podsjećamo da je jučer u blizini UKC-a RS-a osvanuo pano na kojem je pisalo: "Predsjedniče, sve si bitke dobijao, pobijedi i ovog puta, uz tebe je tvoja Banja Luka."

  • Politika

  • 28. Dec. 2020  29. Dec. 2020

  • 8

Na Palama je večeras postavljen transparent podrške predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku koji je na liječenju od koronavirusa u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) RS u Banjoj Luci.

Na transparentu, koji je postavljen na ogradi u blizi mjesta na kojem se pravi zgrada Muzeja RS, piše "Sve si bitke dobio, velike i male. Glavu gore predsjedniče, uz tebe su Pale!".

Podsjećamo da je jučer u blizini UKC-a RS osvanuo pano na kojem je pisalo: "Predsjedniče, sve si bitke dobijao, pobijedi i ovog puta, uz tebe je tvoja Banja Luka".

  • Transparent na ogradi u blizi mjesta na kojem se pravi zgrada Muzeja RS

    FOTO: SRNA

Dodik je hospitalizovan na UKC-u 20. decembra.

Konzilijum ljekara UKC-a zaključio je danas da je Dodikovo zdravstveno stanje stabilno i blago poboljšano.

- Dodiku su poboljšani rezultati laboratorijskih nalaza, retestiran je na virus korona, a rezultat testa je negativan - saopćeno je iz UKC-a.

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...