HRVOJE ZEKANOVIĆ UZBURKAO DUHOVE: „Ne budimo u zabludi, koliko je dragovoljaca iz Vučićeve Srbije rušilo kuće oko Petrinje!?"

Saborski zastupnik prisjetio se uloge današnjeg predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u ratom okupiranoj Glini.

  • Regija

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 1

Zastupnik u Saboru Republike Hrvatske Hrvoje Zekanović objavio je na svom Facebooku vijest da Srbija šalje Hrvatskoj milion eura pomoći.

U tom kontekstu, Zekanović poziva ljude da ne budu u zabludi.

"Ne budimo u zabludi. Ako Vučić ima viška novca, neka konačno krene plaćati ratnu odštetu Hrvatskoj. Zanima me je li se ikad zapitao zašto je taj kraj toliko zaostao, je li možda on tome doprinio svojim huškanjem 1995. upravo iz te Gline, koja je tada bila okupirana. Koliko je dragovoljaca iz njegove Srbije devedesetih rušilo kuće oko te iste Gline i Petrinje?", piše Zekanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...