IMAMO HIT ZA NOVOGODIŠNJI DERNEK: Poslušajte pjesmu "Sumnja" NEDŽADA BEGOVIĆA, s aranžmanom ADISA SIRBUBALA i vokalom SENADA AVDIĆA!

Uđite u novogodišnju noć u dobrom raspoloženju, „Slobodna Bosna“ i režiser Nedžad Begović poklanjaju vam tri minute dobre zabave.

  • Vijesti

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 5

- Došla mi pjesma. Sama. I pošto mi je život namjestio da promišljam i casting i dokumentarizam, onda sam skontao da je Senad taj casting. Nekad, u mladosti, imali smo zajedničkih derneka i zapamtio sam kako "umire" nad pjesmom koja mu se dopada. On ne pjeva iz velike pjevačke vještine nego iz X-fatora kojeg u sebi nosi. Senad nosi u sebi i Tomu i Sinana.

Baš sam se obradovao kad je rekao: „Hoću.“ Maloprije mi je poslao video i ja ću s ovim videom ući u 2021., a već sam cugnuo jednu čašu da nazdravim pjesmi. Čaroliju je harmonikom pogurao Adis Sirbubalo.

Ukrali smo životu tri minute, nadam se na dobar način. Hajd, sretno svima – rekao je za „Slobodnu Bosnu“ režiser Nedžad Begović.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...