„KRALJ DIJASPORE“ BORI SE ZA ŽIVOT: Najpoznatiji pjevač iz Hercegovine već mjesec dana je u bolnici, oglasio se njegov tim…

Bulić je u bolnici završio prije tačno mjesec dana, ali ne i na respiratoru, kako se negdje moglo pročitati. 

  • Estrada

  • 04. Jan. 2021  04. Jan. 2021

  • 0

Početkom decembra brzo se proširila vijest kako je pjevač Mate Bulić (63) u bolnici pozitivan na koronavirus te da prima kisik. Potvrdio je to tim "kralja dijaspore" i hercegovačkog zabavljača, a mjesec dana kasnije ponovno su se oglasili sa službenog profila. 

- Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića - stoji u posljednjoj objavi na Bulićevim društvenim mrežama.

Nisu pojasnili o kakvim se to netačnim informacijama koje kolaju radi, ali fanovi pjevača sada su dobili službeno očitovanje, a u komentarima mu ostavljaju lijepe želje i pišu kako će svakako i oni moliti za njega. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...