"SVE UPUĆUJE NA...": Policijski komesar otkrio nove detalje istrage o nezapamćenoj tragediji u Posušju

Jučer su sahranjeni Mirela Rezo i Stjepan Jukić, a danas će u mjestu Rakitno na vječni počinak biti ispraćeni njihovi prijatelji, još šestero mladih koji su se ugušili u prvoj noći 2021.

  • Društvo

  • 04. Jan. 2021  04. Jan. 2021

  • 0

"Oni su sa sobom, prema informacijama kojima mi raspolažemo, donijeli taj agregat. Tu se, najvjerojatnije, radilo o nesretnom spletu okolnosti", rekao je Galić. 

Sve upućuje na nesretan slučaj, kazao je komesar MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona Milan Galić govoreći o tragediji kod Posušja gdje je u novogodišnjoj noći stradalo osmero mladih.

- Vikendica nije unajmljena nego je posuđena. Oni su sa sobom, prema informacijama kojima mi raspolažemo, donijeli taj agregat. Tu se, najvjerojatnije, radilo o nesretnom spletu okolnosti - rekao je Galić.

On je, kako javlja "Večernji list", pojasnio da je u pomoćnoj prostoriji u kojoj se nalazio agregat, bio odškrinut prozor pa je dim ulazio kroz njega u dio vikendice u kojem su se nalazi mladi. Očekuje se i okončanje toksikoloških nalaza koji će sa sigurnošću potvrditi je li agregat uzrok njihovog gušenja. Galić je otkrio da će, uz agregat, biti provedena vještačenja peći na drva i dimnjaka.

- U vikendici je, što je utvrđeno tijekom uviđaja, bila i peć u kojoj je bilo žeravice, a kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, odnosno da bi se utvrdilo kako je došlo do gušenja, provest će se i vještačenja dimnjaka. Također, po potrebi, saslušat će se i druge osobe na sve okolnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...