DA SRCE PUKNE, RAKITNO SE OPRAŠTA OD ANĐELA: Šest mladih u bijelim lijesovima ide na vječni počinak... (FOTO)

U Federaciji Bosne i Hercegovine danas je Dan žalosti zbog smrti osam tinejdžera iz Posušja.

  • Društvo

  • 04. Jan. 2021  04. Jan. 2021

  • 0

U Rakitnu je započeo ispraćaj šestero mladih koji su stradali u velikoj tragediji u novogodišnjoj noći u mjestu Tribistovo.

Naime, kako prenosi "Večernji", zajedničku misu u podne predvodi mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić, nakon čega će se tijela nesretno stradalih sahraniti na tri groblja u Rakitnu, piše Večernji.ba.

imagePrijatelji, poznanici i porodica se okupljaju / Večernji.ba

Podsjećamo, jučer je bio pokop dvoje stradalih Mirele Rezo i Stjepana Jukića.

U Federaciji Bosne i Hercegovine danas je Dan žalosti zbog smrti osam tinejdžera iz Posušja.

U cijeloj Bosni i Hercegovini Dan žalost bio je 2. januara, a Vlada Zapadnohercegovačkog kantona trodnevnu žalost je proglasila 2., 3. i 4. januara.

Tragedija se dogodila u novogodišnjoj noći u vikendici u Tribistovu nadomak Posušja. Tinejdžeri su život izgubili zbog gušenja plinom iz agregata.

imageVeliki broj ljudi pristiže na sahranu / Večernji.ba 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...