DIJAMANTI SU VJEČNI: Edin Džeko ugostio malog Davida i ispunio mu dječački san, uručio mu i poseban poklon

Mali navijač Rome David nedavno se našao u centru pažnje nakon što je za Božić dobio dres Edina Džeke, što ga je itekako obradovalo.

  • Sport

  • 05. Jan. 2021  05. Jan. 2021

  • 0

David je veliki fan bh. napadača, a za Božić je imao želju da dobije dres Džeke, što mu je njegov otac Daniele i ostvario. On je snimao reakciju Davida kada je otvarao poklon, a ona je postala hit na društvenim mrežama, jer se dječak nevjerovatno obradovao kada je vidio da mu se želja ispunila.

Video je objavio čak i Džeko na svom Facebook profilu, ali i Roma, iz koje su odmah krenuli u akciju. Oni su željeli da mali navijač upozna svog idola, što je uspio da ostvari.

Italijanski mediji objavili su da je Davide jučer bio Romin gost na treningu u Trigoriji i da je imao priliku da upozna Džeku. Davide je u trening-centar "Vučice" stigao sa svojim roditeljima i poručio je da je to najbolji dan u njegovom životu.

Dijamant je Davidu poklonio dva dresa, a na jednom od njih je napisao posvetu "Za mog prijatelja". Mali navijač je proveo nekoliko minuta s Džekom, a kada se vratio kući, odmah je obukao dres koji mu je Dijamant poklonio te je zaigrao PlayStatios s omiljenom ekipom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...