ŽENE, PRAVO JE VRIJEME ZA PROMJENE NA KOSI: Ova boja je novi trend…

Ako ste željni promjena na kosi, onda je početak godine idealno vrijeme za to. Trenutno je u trendu bakrena boja sa plavim prijelazima koja djeluje kao pravo osvježenje.

  • Žena

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

Nova godina uvijek nadahnjuje promjene, pogotovo kad za sobom ostavljamo posebno lošu godinu. Ako želite što prije pobjeći od 2020. godine, potpuno je razumljivo da ste željni velikih promjena u svom izgledu, poput nove boje kose.

Djelo koloristice Maggie Hancock od kojeg zastaje dah, moglo bi vas inspirirati i sigurno će mnogi ljudi isprobati ovakvu boju kose, koju nazivamo breskva i šlag boja.

Hancock radi u Phan Hausu u Scottsdaleu u Arizoni, a objavila je fotografiju svoje klijentice Minxie, s doista sanjivom frizurom i bojom. Izrazito dugačka kosa sa zavjesa-šiškama i laganim valovima ističe narandžastu i bež-plavu boju.

- Moja klijentica započela je sa prirodnom srednje smeđom kosom i željeli smo napraviti veliku promjenu kako bismo se uklopili u njezinu živahnu, zabavnu osobnost. Odlučili smo napraviti neki jedinstveni raspored jarkih boja, tik do njezinih ušiju - kaže Hancock, prenosi 24sata.hr.

Hancock joj je najprije posvijetlila cijelu glavu, a potom koristila tri nijanse trajne boje kose - bakrenu, bakrenoplavu i živopisno crvenu te zlatnu za plave pramenove. Zatim joj je oblikovala kosu u lagane valove.

- Vraćat će se svakih sedam sedmica radi korekcije korijena i ponovnog toniranja - kaže Hancock. Ovaj izgled definitivno je najbolje prepustiti profesionalcu pa ako ste nadahnuti da ga isprobate, pobrinite se da odabrani salon slijedi preporučene zdravstvene i higijenske protokole kako bi osigurao sigurnost vas, kao i sebe, piše Yahoo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...