TRAPERICA NIKAD DOSTA: Ove ćete sigurno poželjeti u svom ormaru...

Sada je idealno vrijeme za kupovinu, jer posvuda vladaju sniženja.

  • Žena

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

Traperice su 'must have' komad koji obožavamo nositi u svim krojevima, bojama, sezonama i u svim prilikama i složit ćemo se da ih u ormaru nikada ne možemo imati dovoljno.

To je jedan od onih odjevnih predmeta koji ide na sve - ako je riječ o ležernijem outfitu, možeš ih kombinirati s tenisicama i kožnom jaknom, zimi izgledaju fantastično u kombinaciji s gležnjačama na petu i kaputom, a ako se radi o nekoj posebnoj prilici, savršeno će izgledati u kombinaciji s cipelama na petu i efektnim topom.

Zato nas posebno raduje kada odlične modele traperica pronađemo po još boljoj cijeni, a sada je za to idealno vrijeme, jer posvuda vladaju sniženja - mi smo se zato bacile u potragu i pronašle nekoliko savršenih modela koje želimo u svom ormaru, piše Zena.rtl.hr.

alt

altalt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...