GORAN MILIĆ U BOLNICI, BORI SE S KORONOM: „Imam prijatelje koji su bili dobro, nalazi dobri, a onda im se stanje odjednom pogoršalo..."

Umjesto uživanja u suncu i svježem zraku, brzo su Goran i Ana Milić saznali da su se zarazili koronavirusom.

  • Regija

  • 10. Jan. 2021  10. Jan. 2021

  • 0

Televizijska legenda, urednik i novinar Goran Milić preventivno je zadržan u dubrovačkoj bolnici nakon što su on i njegova supruga dobili lagane simptome i pozitivne testove na koronavirus, piše Jutarnji list. Njegova supruga Ana i on odlučili su kraj prošle godine i početak ove provesti u njihovoj kući u Slanom.

Ana Milić izjavila je da ne znaju gdje su se sreli s virusom, no reagirali su hitno i javili se liječniku zbog testiranja. Simptomi su kod oboje bili blagi, samo s povišenom temperaturom. Ipak, liječnici su Milića odlučili zadržati u bolnici.

image Foto: CROPIX

"Kažu da sam ja ipak u rizičnoj skupini. Niti u jednom trenutku nije bilo neke krizne situacije. Nalazi su mi dobri već nekoliko dana i nadam se da će me otpustiti iz bolnice u nedjelju. Opreza nikad dosta s ovim virusom. Imam prijatelje koji su bili dobro, nalazi dobri, a onda im se stanje odjednom pogoršalo", rekao je legendarni televizijski novinar i urednik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...