"U SVAKOM SLUČAJU, SLUŠAM STRUČNJAKE": Goran Milić već dvije sedmice u bolnici zbog koronavirusa

Poznati novinar i urednik Goran Milić je kraj prošle i početak ove godine proveo sa suprugom Anom u njihovoj kući u Slanom.

  • Regija

  • 08. Jan. 2021  09. Jan. 2021

  • 0

Nakon povratka kući, dobili su temperaturu. Nisu znali kako i od koga su dobili virus, ali su reagovali odmah, piše jutarnji.hr.

Javili su se doktoru i uskoro saznali da su oboje pozitivni na koronavirus. Sreća je bila jer su simptomi bili blagi, samo povišena temperatura.

"Kažu da sam ja, ipak, u rizičnoj skupini. Niti u jednom trenutku nije bilo neke krizne situacije“, rekao je Goran Milić.

Nalazi su mu dobri već nekoliko dana, te se nada da će uskoro izaći iz bolnice.

"Opreza nikad dosta s ovim virusom. Imam prijatelje koji su bili dobro, nalazi dobri, a onda im se stanje odjednom pogoršalo. U svakom slučaju, slušam stručnjake“, rekao je Milić.

Kaže da mu prija bolnička hrana, iako bi on stavio manje ulja na fini komad ribe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...