SRAMOTNO PONAŠANJE: Žena zbog kupovine blokirala saobraćaj u centru Sarajeva (VIDEO)

U glavnom gradu Bosne i Hercegovine danas se dogodila nesvakidašnja scena kada je jedna žena parkirala svoje vozilo na tramvajskim šinama u sarajevskom naselju Marindvor te tako blokirala javni gradski prijevoz.

  • Šareni svijet

  • 10. Jan. 2021  11. Jan. 2021

  • 4

Pozvani su i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo koji su pokušavali pronaći gospođu kako bi joj objasnili da je svoje vozilo marke Mercedes parkirala na tramvajskim šinama. Kako nam je rečeno sa mjesta događaja, cijela situacija je trajala petnaestak minuta. Ona se nakon toga pojavila i ušla u svoje vozilo noseći kese.

Policajac joj je napisao kaznu, a ona se odvezla dalje.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...