NAKON ŽUSTRE REAKCIJE, ABAZOVIĆ ODGOVORIO KOMŠIĆU: "Ruka prijateljstva pružena je BiH..."

Komšić je u svom današnjem saopćenju reagirao na informaciju da je premijer CG Zdravko Krivokapić telefonom čestitao neustavni dan RS premijerki ovog entiteta Željki Cvijanović.

  • Vijesti

  • 10. Jan. 2021  11. Jan. 2021

  • 8

Dritan Abazović, potpredsjednik Vlade Crne Gore odgovorio je članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću.

Komšić je u svom današnjem saopćenju reagirao na informaciju da je premijer CG Zdravko Krivokapić telefonom čestitao neustavni dan RS, premijerki ovog entiteta Željki Cvijanović.

On je pozvao Vladu Crne Gore da se ogradu od čina premijera koji je usmjeren pritiv suvereniteta države BiH.

“Poštovani članu Predsjedništva BiH Željko Komšić, Vlada CG zvaničnu politiku vodi samo prako zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama ragiona. Ruka prijateljstva pružena je svima, to važi i za BiH”, naveo je Abazović.

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...