PJANIĆEV TRENER IZGUBIO ŽIVCE: Koeman nakon utakmice pričekao najboljeg igrača Granade pa ga verbalno napao…

Barcelona je u subotu na gostovanju kod Granade ostvarila visoku pobjedu rezultatom 4:0.

  • Sport

  • 11. Jan. 2021  11. Jan. 2021

  • 0

Već je do poluvremena na semaforu stajalo 3:0 za goste, a prvi pogodak je postigao Antoine Griezmann. Francuz je bio u nedozvoljenoj poziciji, ali je do njega došla lopta Sergija Busquetsa koja je na svom putu pogodila Roberta Soldada i promijenila smjer.

Soldado se dugo bunio nakon gola i protestirao kod suca De Burgosa koji je prosudio kako je Busquetsova lopta trebala ići u potpuno drugom smjeru od Griezmanna. Soldadovo ponašanje je naišlo na negodovanje gostujućeg trenera Ronalda Koemana, koji je od suca tražio da napadaču Granade dodijeli žuti karton.

Soldado nije ostao imun na Koemanove gestikulacije te je za vrijeme prvog poluvremena nekoliko puta ušao u raspravu s Koemanom. Na kraju prvog dijela, nizozemski trener je ostao na terenu i čekao Soldada kako bi se verbalno obračunao s njim.

Igrač Granade je posljednji ostao na terenu, jer je prigovorio sudiji De Burgosu, a onda ga je dočekao Koeman, koji ga je verbalno napao i za njim ušao u tunel. Soldado na poluvremenu nije izašao iz svlačionice, jer ga je zamijenio Luis Javier Suarez.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...