PROCURILI NOVI DETALJI HORORA U SRBIJI: Branila mladića koji se tereti za obljubu njene 12-godišnje kćerke, a njegova izjava je bolesna...

Istina je da smo bili intimni, ali mi se volimo i u ozbiljnoj smo vezi, navodno je ispričao M. M. i potvrdio da je tokom 2020. godine više puta imao seksualne odnose s djevojčicom

  • Regija

  • 12. Jan. 2021  12. Jan. 2021

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su M. M. (22) iz okolice Vlasotinca koji neprijavljeno boravi na teritoriji Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba nad djetetom. 

- Nisam je silovao, bili smo u ozbiljnoj vezi, iako je ona devojčica - navodno je na saslušanju pred tužilaštvom ispričao ovaj 22-godišnji građevinski radnik iz mjesta na jugu Srbije, koji je osumnjičen da je tokom prošle godine više puta obljubio 12-godišnju djevojčicu. 

- Istina je da smo bili intimni, ali sve je bilo na dobrovoljnoj bazi. Mi se volimo i u ozbiljnoj smo vezi - navodno je ispričao M. M. i potvrdio da je tokom 2020. godine više puta imao seksualne odnose s djevojčicom, pišu srbijanski mediji. 

Poslije saslušanja, kako prenosi "Objektiv", sud je M. M. odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično djelo za koje se tereti. 

- Iako su tvrdili da nema prisile i da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi, zakon smatra da je svako dete mlađe od 14 godina nezrelo da donese odluku o svojim spolnim radnjama, odnosno o tome da li će stupiti u seksualni odnos - kazao je novinarima izvor blizak istrazi te pojasnio da 22-godišnjem M. M. prijeti kazna veća od 10 godina zatvora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...