"NE MOŽE SE LEŽATI PRED GENERALOM": Sidran ponovo oduševio objavom na Facebooku

Akademik Abdulah Sidran otpušten je prije nekoliko dana iz Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu, gdje se liječio od koronavirusa.

  • Društvo

  • 12. Jan. 2021  12. Jan. 2021

  • 0

Danas ga je posjetio general Oružanih snaga Bosne i Hercegovine Senad Mašović.

“Bili mi prvi u gostima. Donijeli dvije korpe voća, slatka, kestenja. Sjedili u dnevnom boravku, da ne uznemiruju bonika. A bonik nanjušio da mu žena nešto krije, pa pet puta telefonir'o dok nije iznudio da mu se rekne i da gosti uđu u njegovu sobu. Uspravio se. Služio je on vojsku, artiljerac, i zna da se ne može ležati pred generalom, da si stoput hasta. Hvala Amira, hvala Senade”, napisao je Sidran na Facebooku.

AMIRA I SENAD Bili mi prvi u gostima. Donijeli dvije korpe voća, slatka, kestenja. Sjedili u dnevnom boravku, da ne...

Posted by Abdulah Sidran on Tuesday, 12 January 2021

Podsjetimo, Abdulah Sidran se u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu liječio od koronavirusa.

On je 8. decembra hospitaliziran zbog koronavirusa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...