TEŽAK UDARAC ZA GIGANTA IZ WOLFSBURGA: Volkswagen opoziva 56.000 vozila svog najprodavanijeg modela, moraju u servis zbog grešaka u…

Volkswagen je imao softverske probleme i s električnim modelom ID.3, koji su sada, navodno, riješeni.

  • Auto

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 0

Bugovi u programu i radu infotainment sistema natjerali su Volkswagen da objavi opoziv 56.000 Golfova VIII, koji su proizvedeni do jula 2020. godine. U Volkswagenu kažu da opoziv nije obavezan, ali većina vlasnika vozila vjerovatno će pohrliti u servise, jer ne žele da im infotainment sistem na kojem su sve funkcije vozila, ima greške.

https://revijahak.hr/wp-content/uploads/2021/01/141645.jpg

Volkswagen je imao softverske probleme i s električnim modelom ID.3, koji su sada, navodno, riješeni. Inače, Volkswagen Golf (VII i VIII) i dalje je najprodavaniji automobil u Europi. U prvih 11 mjeseci 2020. prodano je 252.138 primjeraka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...