CRNE GLEŽNJAČE UVIJEK SU "IN": Oduševit će vas ovih 10 ravnih modela (FOTO)

Sniženja su dobra prilika za kupovinu trendi komada, ali i za popunjavanje ormara klasicima koji nikad ne izlaze iz mode.

  • Žena

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 0

U ovo doba godine, tokom sezone zimskih sniženja, mnogi se upute u kupovinu kako bi pronašli odjevne komade, dodatke ili obuću po jeftinijim cijenama.

Sniženja su dobra prilika za kupovinu trendi komada, ali i za popunjavanje ormara klasicima koji nikad ne izlaze iz mode.

Kada je u pitanju obuća, crne gležnjače zasigurno možemo svrstati u kategoriju modela s kojima nikad ne možete pogriješiti.

Tokom zimskih mjeseci one su, jednostavno, nezamjenjive, jer najčešće mijenjaju salonke u kojima nam je previše hladno.

S obzirom na to da u ponudi stvarno možemo naći raznolike modele, od elegantnih do ležernih ili sportskih, crne gležnjače nosive su u svim prilikama.

Naravno, nosimo ih i tokom jesenjih i proljetnih mjeseci pa se s pravom može reći da su one dobra investicija, pogotovo kada su kupljene na sniženju, piše Zadovoljna.hr.

Istražili smo ponudu sniženih ravnih modela u web-trgovinama raznih brendova i pronašli zanimljive modele gležnjača koje možete razgledati u galeriji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...