ODABRALA JENNIFER LOPEZ: Kultne čizme zbog kojih i najdraže štikle padaju u drugi plan (FOTO)

Ležernom, a opet vrlo efektnom outfitu Jennifer je dodala kožnatu torbicu boje burgundca koja se sjajno slaže s elegantnom žutom nijansom čizama.

  • Žena

  • 06. Dec. 2021  06. Dec. 2021

  • 0

Jennifer Lopez i Ben Affleck s djecom su uživali u porodičnom izlasku te su otišli u kino u Westwoodu. Velika ljubiteljica visokih potpetica za tu je priliku štikle ipak ostavila kod kuće te je obula ravne čizme koje obožavaju i najveće ljubiteljice visokih potpetica.

Kultne žute čizme Timberland imaju brojne obožavateljice, a među njima je i Jennifer Lopez koju smo već u nekoliko prilika vidjeli u njima. Omiljene čizme na vezanje svevremenskog dizajna koji ne izlazi iz mode pjevačica je odabrala i za odlazak u kino s dečkom Benom Affleckom i njihovom djecom.

Slavne timberlandice J.Lo je nosila uz plave traperice skinny kroja poderane na koljenu te uz lijepi pulover u kombinaciji roze, zelene i ljubičaste boje s krupnim cvjetnim uzorkom modne kuće Valentino.

Ležernom, a opet vrlo efektnom outfitu Jennifer je dodala kožu torbicu boje burgundca koja se sjajno slaže s elegantnom žutom nijansom čizama, piše zadovoljna.hr.

Jennifer Lopez u kultnim žutim čizmama - 3Jennifer Lopez u kultnim žutim čizmama Timberland (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...