KAKAV FAN: Ovaj film Draško Stanivuković je gledao 22 puta

Legendarno ostvarenje Jamesa Camerona.

  • Show

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 4

U emisiji koja je na TV BN-u emitovana 9. januara, na dan koji se u RS-u slavi zbog nečega, gosti su bili gradonačelnici Bijeljine i Banje Luke Ljubiša Petrović i Draško Stanivuković.

U jednom trenutku, voditelj je podsjetio Stanivukovića da voli brodove, a ovaj mu je odgovorio da je upravo zbog toga film „Titanic“ gledao 22 puta i, usput, kao učenik osnovne škole, crtao i taj i mnoge druge brodove.

Ilustracija: Arhiva

Naravno, riječ o filmu Jamesa Camerona koji je dobio 11 „Oscara“, u kojem glavne uloge igraju Leonardo DiCaprio i Kate Winslet, a Celine Dion pjeva planetarni hit "My Heart Will Go On". 

(D. B.)   

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...