ERDOGAN SPREMA NEŠTO VELIKO: "Turska neće popustiti pritiscima kompanija vlasnica društvenih mreža, razvijat ćemo..."

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je večeras u Ankari kako će njegova zemlja dostići željeni nivo kada je u pitanju podlog za domaći razvoj u oblasti aplikacija za trenutnu komunikaciju, javlja Anadolu Agency (AA).

  • Svijet

  • 13. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 1

Erdogan je kazao i da Turska neće popustiti pritiscima kompanija vlasnica društvenih mreža koje "zanemaruju prava naših građana i smatraju se iznad zakona".

Turski predsjednik je poručio i da "oni koji demokratiju na riječi ne prepuštaju nikome nisu podržali majke iz Diyarbakira koje traže da im se djeca vrate iz terorističkih kampova".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...