SHVATILI DA BEZ NJEGA NE MOŽE: Krivokapić, Bečić i Abazović sastali se sa Milom Đukanovićem

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Zdravko Krivokapić, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić razgovarali su o pitanjima koja su nacionalno važna za vlast, za opoziciju i za sve građane ove zemlje.

  • Regija

  • 15. Jan. 2021  16. Jan. 2021

  • 1

Kako je saopšteno iz Vlade, iskazana je spremnost da se većom inicijativom za saradnju i konstruktivnošću u dijalogu unapređuju i „stvaraju uslovi za model kohabitacije, koji će voditi efikasnijem funkcionisanju vlasti i doprinositi kvalitetnijem legitimisanju Crne Gore i njene demokratije u međunarodnoj javnosti“.

„Na sastanku su razmotrena pitanja koja se tiču funkcionalnosti države, institucija i njihovog daljeg razvoja, bez čega nema ni demokratskog ni ekonomskog napretka zemlje“, saopšteno je iz Vlade.

Kako je navedeno, na sastanku koji je inicirao premijer Krivokapić, iskazana je spremnost da se taj interes slijedi kao zajednički nacionalni interes i unapređuje zajednička odgovornost prema potrebi daljeg razvoja Crne Gore kao evropskog društva, kvalitetnijeg životnog standarda i slobode pojedinca.

„Razgovarano je i o pitanjima koja su bila predmet nerazumijevanja u prvim etapama funkcionisanja kohabitacije“, navodi se u saopštenju.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...