BEOGRAD KAO RATNA ZONA: Sinoć je bačen molotovljev koktel, a onda je na drugoj lokaciji pucano iz "zolje"; Ali, ove događaje u sjenu je bacila užasna vijest iz Sremske Mitrovice

Napad "zoljom" i molotovljevim koktelom u Beogradu, pogibija dvojice braće u požaru u selu kod Zrenjanina, hapšenje oca osumnjičenog za obljubu svoje maloljetne djece... samo su neke od uznemirujućih vijesti koje jutros stižu iz Srbije.

  • Regija

  • 16. Jan. 2021  16. Jan. 2021

  • 5

Da je Beograd noćas izgledao kako poprište oružanih sukoba, potvrđuje najprije događaj iz beogradske četvrti Savamala, u kojoj je na jedan restoran bačen molotovljev koktel. U ovom napadu, koji se dogodio oko 20 sati, niko nije povrijeđen, a zapaljiva tečnost izazvala je požar u restoranu, koji su ubrzo lokalizovali vatrogasci, prenosi portal Nova.rs.

Nekoliko sati kasnije, u naselju Kanarevo Brdo, u istom gradu, nepoznata osoba ispalila je projektil iz ručnog bacača raketa “zolja” na restoran koji se nalazi u Vukasovićevoj ulici. Projektil iz “zolje” pogodio je zid restorana, ali nije eksplodirao, a ni u ovom napadu niko nije povrijeđen.

U gotovo isto vrijeme, u Mladenovcu se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je stradala djevojka koju je pokosio automobil. Mirno selo Orlovat u okolici Zrenjanina jutros je potresla vijest o smrti dvojice mještana, braće od 60 i 62 godine. Oni su stradali u požaru koji je izbio u njihovoj kući, a tijela su pronašli vatrogasci. Šta je uzrok požara, i dalje nije poznato. Uslijedila je vjerovatno najužasnija vijest ovog jutra koja je zabilježena u Sremskoj Mitrovici. Policija je uhapsila M. E. (40) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dvoje maloljetne djece, trogodišnjeg sina i dvogodišnju kćerku.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...