NAKON DEBAKLA PROTIV LAZIJA: Da li će nezadovoljstvo navijača Rome njegovim igrama, Edina Džeku otjerati u klub koji ga već nekoliko godina očajnički pokušava dovesti?

Naravno, to je slavni milanski Inter.

  • Sport

  • 17. Jan. 2021  17. Jan. 2021

  • 0

Prema navodima medija bliskih Interu, Edin Džeko će uskoro potpisati za milanski klub, koji već nekoliko sezona očajnički pokušava da ga dovede, prenose "Sportske.ba".

Bosanskohercegovački reprezentativac je već godinama jedan od najboljih igrača Rome, te je u slavnom rimskom klubu stigao i do kapitenske trake, ali nakon meča sa Laziom, u kojem je isprozivan od nekolicine navijača Rome, navodno je Inter odlučio iskoristiti voljni momenat, te odmah reagovati

Ipak, naš reprezentativacnema namjeru napuštati Romu, ali ukoliko Inter pošalje dovoljno dobru ponudu ništa nije isključeno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...