TRENUTNO NEMA DIREKTNIH LETOVA IZMEĐU SARAJEVA I ZAGREBA: Razlog je...

Hrvatska aviokompanija "Croatia Airlines" ima novi red letenja, a jedna od promjena se odnosi i na Sarajevo s obzirom na to da je ta linija do kraja januara ukinuta.

  • Ekonomija

  • 18. Jan. 2021  18. Jan. 2021

  • 2

Kompanija je smanjila broj sedmičnih letova na određenim linijama, ostavivši samo devet svakodnevnih letova iz Zagreba.

Linija Zagreb - Sarajevo - Zagreb je privremeno suspendirana. Kompanija do kraja januara nema planiranih letova na ovoj liniji i trenutno ne postoje direktni letovi između dva spomenuta grada.

Trenutno sa sarajevskog aerodroma operiraju tri aviokompanije, i to dvije iz Turske ("Pegasus" i "Turkish Airlines") te srbijanski avioprijevoznik "Air Serbia".

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...