SAOPĆENJE TUŽILAŠTVA BiH: Saslušan ambasador BiH u Rusiji

"Saslušan je određeni broj svjedoka, među kojima i ambasador BiH u Rusiji, te je upućena molba za pružanje međunarodne pravne pomoći nadležnim institucijama."

  • Mini market

  • 20. Jan. 2021  20. Jan. 2021

  • 1

Tužilaštvo BiH saopćilo je da postupajući tužilac u predmetu poznatom kao “Ikona” intenzivno poduzima aktivnosti na prikupljanju dokaza i saslušanju svjedoka.

"Saslušan je određeni broj svjedoka, među kojima i ambasador BiH u Rusiji, te je upućena molba za pružanje međunarodne pravne pomoći nadležnim institucijama. U tom predmetu poduzimat će se daljnje radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i prikupljanja dokaza", saopćeno je.

Kako je nagašeno u saopćenju za javnost, Tužilaštvo BiH​ zaprimilo je 19. januara molbu za sastanak glavne tužiteljice s ambasadorom Ukrajine za Bosnu i Hercegovinu.

(BHRT)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...