Gastro
UKUSNO I BRZO: Napravite piletinu u lisnatom tijestu na ovaj način...
19. Maj 20200
Piletina u kremastom sosu upakovana u puterasto lisnato tijesto.
Gastro
21. Jan. 2021 21. Jan. 2021
0
300 g pilećih prsa izrezanih na kockice
500 g lisnatog tijesta
1 mali luk izrezan na kockice
3 čehna bijelog luka
200 g krem sira
6 kašika putera
1. U tavi na maslinovom ulju propržite luk, sitno sjeckani bijeli luk i piletinu.
2. Dodajte krem sir i puter i sklonite s vatre.
3. Razvucite lisnato tijesto i izrežite na pravougaonike.
4. Punite smjesom od piletine i preklopite.
5. Poredajte u tepsiju i pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Vijesti
KOJIĆ VEĆ SLAVI: "Velika Dodikova pobjeda"
Prije 15 min0
Hronika
DRAMA U ZRAKU: Grom udario u avion
Prije 17 min0
Estrada
JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! HALID SE PRISJETIO STRAŠNE NESREĆE: "Još sam u fazi adaptacije"
Prije 22 min0
Regija
JADRANKA KOSOR DIGLA BURU ZBOG THOMSPONOVOG KONCERTA: "Otvorene su nove Pandorine kutije u RH"
Prije 32 min0
Gastro
KAKO IZABRATI DOBRU I SOČNU LUBENICU: Pridržavajte se ovih 6 savjeta
03. Jul. 20250
Gastro
SAVRŠENA LJETNA NAMIRNICA: Rješava nadutost, podiže libido i smanjuje rizik od moždanog udara
03. Jul. 20250
Gastro
IDEALNO ZA DANE KADA NEMATE PUNO VREMENA, A ŽELITE SERVIRATI DOMAĆE: Napravite klasik poznat generacijama
03. Jul. 20250
Gastro
NA TRPEZARIJSKOM STOLU JE ZA DVADESETAK MINUTA: Ova salata je izvrstan način za iskoristiti...
Prije 23h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.