HOROR U ŠVEDSKOJ: Najmanje pet osoba ranjeno u pucnjavi, BOLNICU ČUVA POLICIJA

Najmanje troje povrijeđenih odvedeno je u bolnicu, a još dvoje je i dalje na mjestu pucnjave, objavila je švedska policija.

  • Svijet

  • 02. Feb. 2021  02. Feb. 2021

  • 0

Najmanje petero ljudi povrijeđeno je u ponedjeljak navečer u pucnjavi u švedskom gradu Helsingborgu. Najmanje troje povrijeđenih odvedeno je u bolnicu, a još dvoje i dalje je na mjestu pucnjave, objavila je švedska policija.

Pozadina incidenta u Helsingborgu, drugom najvećem gradu na jugu Švedske nakon Malmöa, i dalje nije poznata, prenosi agencija DPA.

Skandinavska država vodi borbu protiv kriminalnih bandi koje međusobno ratuju, posebno u velikim gradovima, ali se još ne zna je li ova pucnjava povezana s bandama. Bolnicu u kojoj su povrijeđeni, čuvaju snage sigurnosti, objavila je policija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...