NEVJEROVATNO: Velikom Zinedineu Zidaneu se trese stolica, a sada je upravo saznao najgoru moguću vijest...

Fudbaleri Real Madrida danas u gostima protiv Huesce igraju utakmicu 22. kola španske La Lige.

  • Sport

  • 06. Feb. 2021  06. Feb. 2021

  • 0

Zinedine Zidane našao se u problemima uoči ovog meča zbog liste povrijeđenih igrača, na kojoj se trenutno nalaze sedmorica fudbalera.

Zbog toga francuski stručnjak na današnjem meču protiv Huesce može računati na svega 17 igrača. Povrede, ali i odlasci iz kluba, itekako su uzdrmali Zidanea, jer je u svega 22 dana ostao bez čak osmorice igrača.

Prije svega dvije sedmice, u meču polufinala Superkupa Španije, Zidane je na raspolaganju imao 22 fudbalera, ali se, onda, to odjednom promijenilo.

Luka Jović i Martin Odegaard u međuvremenu su napustili klub, dok su povrede zadobili Dani Carvajal, Rodrygo, Lucas Vazquez, Eder Militao i Eden Hazard, a Nacho je pozitivan na koronavirus.

Zbog toga je Zidane ostao sa svega šest rezervnih igrača, a od toga je četvoricu ranije prekrižio.

Francuzu se odavno trese stolica, novinari u Španiji ga svakodnevno razapinju, a upravo bi eventualni poraz od Huesce značio i definitivni kraj za legendarnog Zidanea na klupi Reala iz Madrida.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...