SJAJNE VIJESTI S ISTOKA: Niskotarifna aviokompanija najavila početak letova za Sarajevo...

Nakon što se pandemija stavi pod kontrolu (najvjerovatnije u proljeće 2022.), možemo očekivati povećanje broja letova ove kompanije.

  • Ekonomija

  • 08. Feb. 2021  08. Feb. 2021

  • 0

Saudijska niskotarifna aviokompanija započet će 17. maja 2021. letove na relaciji Rijad - Sarajevo jednim letom sedmično, a povećanje broja letova zavisit će od razvoja situacije sa pandemijom i brzine otvaranja granica.

Istog dana aviokompanija započinje letove na relaciji Jeddah - Sarajevo, i to četiri puta sedmično, prenio je blog "Flyingbosnian".

"Flyanas" je sarajevske letove uspješno obavljao tokom ljeta 2019. godine svakodnevnim letovima iz Rijada i pet sedmičnih letova iz Jeddahe.

Prije pandemije, aviokompanija je planirala uvesti i svoju treću destinaciju iz Saudijske Arabije, Gassim, sa tri sedmična leta.

Nakon što se pandemija stavi pod kontrolu (najvjerovatnije u proljeće 2022.), možemo očekivati povećanje broja letova ove kompanije.

Sarajevo konstantno povećava svoje smještajne i turističke kapacitete, a može se očekivati da će interes turista iz Saudijske Arabije iz godine u godinu rasti.

Tokom ljeta 2020. možemo očekivati letove za Riyadh, Jeddahu, Gassim i moguće Dammam.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...