"EVO PRILIKE SVIMA KOJI SE KUNU U DRŽAVU": Semir Drljević otvoreno pozvao stranke da podrže SAMO OVOG KANDIDATA

Semir Drljević Lovac, predsjednik PMP-a, jedine lokalne partije u Mostaru, uputio je otvoreni poziv liderima stranaka da razmisle o podršci kandidatu za gradonačelnika grada na Neretvi iz reda ostalih – Armanu Zalihiću.

  • Mini market

  • 09. Feb. 2021  09. Feb. 2021

  • 12

- Jer, majstori “crne magije“ su napravili takvu atmosferu da će, ako pobijedi Hrvat, goriti Hum, priča o stolnom gradu itd. Isto će biti ako pobijedi Bošnjak. I naredne četiri godine imamo opet upropaštene živote. Ništa od toga nema veze s lokalnim problemima, infrastrukturom, komunalnim pitanjima. Evo kompromisa, nije ni Bošnjak ni Hrvat, iz reda ostalih - navodi Drljević govoreći o Zalihiću.

Drljević kaže da je ovo poziv i "Koaliciji za Mostar" i Bh. bloku i liderima stranaka.

- Kad smo u situaciji već kakvoj jesmo, evo prilike svima koji se kunu u državu Bosnu i Hercegovinu. Poziv je iskren i tiče se samo građana Mostara. Pozivam vas da uradimo najbolje što se može u situaciji u kojoj se nalazimo - zaključuje Drljević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...