WANDA ZAPALILA INSTAGRAM: Pronašla je savršen recept za brzih 400 hiljada lajkova (FOTO)

Argentinka Wanda Icardi, prije braka sa Maurom Icardijem poznata kao Wanda Nara, nogometna je menadžerica koja se bavi karijerom svog supruga. 

  • Sex i grad

  • 10. Feb. 2021  11. Feb. 2021

  • 0

Icardi je jedna od najvećih zvijezda bogatog PSG-a, a o njegovoj karijeri već godinama brine Wanda. Osim po menadžerskoj karijeri, Wanda je svjetski poznata i po svom Instagram profilu. 

Prati je veliki broj ljudi

Wandu na Instagramu prati gotovo sedam i po miliona ljudi koje je privukla uglavnom objavama golišavih fotografija. 

U posljednjoj objavi Wanda se slikala u izazovnom izdanju i pokazala grudi te u to priznala da se veseli kada će zaživjeti njena modna marka “Wanda Nara Cosmetics”.

“Jako je malo ostalo toga što vam mogu reći. Samo iščekujem dolazak Wanda Nara Cosmeticsa”, napisala je uz fotku.

Zanimljiva pretposljednja fotografija

Posebnu pažnju izazvala je fotografija koju je objavila neposredno prije te, a na kojoj pozira u haljini bez grudnjaka pa su brojni pratitelji uočili da su joj provirile bradavice. Nagradili su je s gotovo 400 hiljada lajkova.

Podsjetimo, Wanda ovo sve radi s ciljem da se promovira, nekoliko puta je za talijanske medije izjavila kako je golotinja način na koji generira zaradu van menadžerske karijere. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...