PRETRESENI APARTMANI I VOZILA: Oglasila se policija o hapšenju na Jahorini

Na području Jahorine policija je jučer u 15.50 sati uhapsila M. K., F. R. i B. S., svi državljani Crne Gore, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

  • Hronika

  • 11. Feb. 2021  11. Feb. 2021

  • 0

Oni su uhapšeni zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i needozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

– Na osnovu naredbe Osnovnog suda na Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, obavljeni su pretresi uhapšenih i vozila koja koriste, kao i apartmana u kojem su bili smješteni – rekla je Vesna Stokanović, portparol PU Istočno Sarajevo.

Ona je dodala da je u toku kriminalistička obrada uhapšenih, piše "Srpskainfo".

Ranije je objavljeno da su na Jahorini uhapšeni pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova, a među uhapšenima je i Milan Kršić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...