PREOKRET U RIMU: Velika pobjeda Edina Džeke, trener Rome ovako nešto nije očekivao...

Italijanski mediji javljaju o novom potresu u svlačionici Rome.

  • Sport

  • 12. Feb. 2021  12. Feb. 2021

  • 0

Kompletna ekipa Rome želi da se Edinu Džeki na ruku vrati kapitenska traka, koju mu je Paulo Fonseca oduzeo, međutim taj zahtjev je odbijen.

Među igračima koji su tražili da ih Edin Džeko nastavi kapitenski voditi je i Lorenzo Pellegirini, koji je projektovan da bude novi kapiten "Vučice" nakon uzimanja trake Dijamantu, piše "La Gazzetta dello Sport".

Edinu Džeki je, podsjećamo, oduzeta kapitenska traka nakon što ga je Paulo Fonseca, pod izgovorom povrede, odstranio iz ekipe nakon utakmice protiv Spezije u Kupu Italije i sukoba s njim. Prošle sedmice je došlo do pomirenja njih dvojice, interes kluba je stavljen ispred svega, ali mu traka nije vraćena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...