"NAZVAT ĆU MESSIJA PA DA VIDIMO...": Bayernu stižu čestitke sa svih strana, ali ovakvoj poruci Pepa Guardiole nisu se nadali

Bayern je uspio ono što je ranije samo Barcelona, a to je da osvoji šest trofeja u manje od godinu dana. Bavarci su do ovog trofeja stigli nakon pobjede od 1:0 nad meksičkim Tigresom.

  • Sport

  • 12. Feb. 2021  12. Feb. 2021

  • 0

Prije ovog, Bayern, predvođen sjajnim trenerom Hansijem Flickom, osvajao je Bundesligu, Ligu prvaka, Kup Njemačke, njemački i evropski Superkup.

Pep Guardiola, koji je vodio Bayern od 2013. do 2016. godine, čestitao je svojoj bivšoj ekipi na nevjerovatnom uspjehu. Guardiola je poslao zanimljivu čestitku.

"Čestitam cijeloj porodici Bayern na ovako velikom uspjehu, a najviše Hansiju i igračima. Ponosan sam na njih. Ali, želio bih reći Hansiju da je Bayern druga ekipa koja je osvojila šest naslova u jednoj godini. Barcelona je to uradila prije vas. Mogao bih nazvati Messija i ostale i da računamo na sedmi trofej, ha? Vi nam samo recite kada i gdje da dođemo", rekao je u šali trenutni menadžer Manchester Cityja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...