OGLASIO SE ALJOŠA ČAMPARA: “‘Išćeralo i njega.’ Ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova, laže!"

Uz Nijaza Musića, iz evidencije članstva SDA izbrisani su i Dževad Agović, Dženana Osmanspahić i Arnel Vranj, jer su na lokalnim izborima 2020. godine, kako su naveli iz SDA, bili na listama drugih političkih partija (Demokratska fronta) za Gradsko vijeće Goražda.

  • Mini market

  • 16. Feb. 2021  16. Feb. 2021

  • 8

Izvršni odbor Općinske organizacije SDA Goražde sinoć je na vanrednoj sjednici isključio iz članstva poslanika u Skupštini BPK Goražde i delegata u Domu naroda Parlamenta FBiH Nijaza Musića. Kako su naveli, Musić je isključen "zbog nestatutarnog djelovanja, pogrešnih postupaka i iznošenja neprimjerenih stavova u javnosti, kojim je nanijeta nesaglediva šteta Stranci demokratske akcije".

O cijelom slučaju danas se oglasio nekadašnji član SDA, aktuelni ministar u Skupštini Kantona Sarajevo i ministar unutrašnjih poslova FBiH Aljoša Čampara.

“‘Išćeralo i njega.’ Ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova, laže! E, sad, misleći da to znaju sami, nije im niko skrenuo pažnju da se trebaju očistiti korumpiranih, bahatih, neobrazovanih, a ne onih koji ukazuju na sve te devijantne pojave i pojedince koji ih čine. Nijaz je sinoć isključen, jer je objavio snimak na kojem se čuje kako SDA u BPK trguje Ministarstvom unutrašnjih poslova za 30.000 KM i bolnicom za 20.000 KM. Nastavljaju svoj obračun s neistomišljenicima i ne stide se! Kažu – nanio im štetu. Ne zna se je l' na imidž ili zbog propale trgovine, bit će da je ovo drugo. Aferim!”, naveo je Čampara.

'Išćeralo i njega' Ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova laže! E sad, misleći da to znaju sami, nije im...

Posted by Aljosa Campara on Tuesday, February 16, 2021

Uz Nijaza Musića, iz evidencije članstva SDA izbrisani su i Dževad Agović, Dženana Osmanspahić i Arnel Vranj, jer su na lokalnim izborima 2020. godine, kako su naveli iz SDA, bili na listama drugih političkih partija (Demokratska fronta) za Gradsko vijeće Grada Goražda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...