RAZOČARANI KOEMAN NAKON BOLNOG PRIZEMLJENJA: "Ne mogu vas lagati, ovaj rezultat ne daje puno opcija..."

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka na Camp Nouu PSG je pobijedio Barcelonu sa 4:1 i praktično se već plasirao u četvrtfinale.

  • Sport

  • 17. Feb. 2021  17. Feb. 2021

  • 0

"Sigurno je da rezultat ne pokazuje koliko su bili superiorni. Oni su bili efikasni. U prvom poluvremenu situacija je bila više ujednačena.

Na 1:0 imali smo šansu Dembelea. U drugom poluvremenu imali smo defanzivne probleme. Oni su pokazali da su fizički jači od nas. Kada povedeš, a oni brzo izjednače, to je uvijek problem. Nismo se dobro branili. Moramo priznati da su bili superiorni u drugom poluvremenu. Pokazali su da su kompletniji od nas.

To moramo prihvatiti i napredovati. Znamo da se ovo može dogoditi, jer igramo protiv sjajne momčadi, fizički jake, iskusne...

Po mnogim stvarima su ispred nas. Rezultat 1:4 je vrlo težak. Ne mogu vas lagati, ovaj rezultat ne daje puno opcija. Ova utakmica je pokazala da nam nedostaju neke stvari da budemo na najboljem nivou", kazao je vidno razočarani trener Barcelone nakon debakla protiv PSG-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...