LOVA DO KROVA: Ronald Koeman se nakon otkaza u Barceloni probudio sa nevjerovatnim iznosom na bankovnom računu…  

Prema pisanju sportskog dnevnika Mundo Deportivo, donedavni trener Barce će dobiti povijesnu odštetu.

  • Sport

  • 28. Okt. 2021  

  • 0

Barcelona je izgubila od Rayo Vellecana, a taj poraz od 1:0 bila je kap koja je prelila čašu. Katalonci su nakon ove utakmice odmah uručili otkaz svome treneru Ronaldu Koemanu, a navodno su već danima pregovarali s njegovom zamjenom koju će javnost tek upoznati u danima koji dolaze.

Što se Koemana tiče, on je već davno na meti žestokih kritika medija i navijača, no predsjednik Joan Laporta ga nije htio potjerati zbog visoke odštete koje bi mu u slučaju otkaza morao isplatiti. Klub je u velikoj financijskoj krizi i predsjednik nije htio trošiti novac na otpremininu, no Koeman ga je svojim lošim igrama na to natjerao.

Prema pisanju sportskog dnevnika Mundo Deportivo, donedavni trener Barce će dobiti povijesnu odštetu. Nizozemac će nakon otkaza postati bogatiji za 12 miliona eura koliko iznosi dogovorena otpremnina, a riješit će se i konstantnih kritika koje je trpio zbog loših igara Barce oslabljene za odlazak Lionela Messija u redove PSG-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...