OBJAVLJENE PRVE INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU ĐORĐA BALAŠEVIĆA: "U bolnici je, ali ne žali se, veseo je i šali se..."

Balašević je punih desetak dana imao simptome izrazito slične onima koje izaziva zaraza koronavirusom.

  • Estrada

  • 17. Feb. 2021  17. Feb. 2021

  • 0

Đorđe Balašević (67) već je nekoliko dana na liječenju u Infektivnoj klinici u Beogradu zbog obostrane upale pluća, ali se on dobro osjeća i nema znatnije tegobe.

Slavni kantautor danas je nakon doručka obavio telefonski razgovor sa porodicom, a zatim je komunicirao s ljekarima, s kojima se čak i našalio. Dobro je raspoložen i ne žali se na tegobe, tvrdi sagovornik "Kurira".

Balašević je desetak dana imao tegobe slične onima koje izaziva koronavirus, ali se ljekaru javio tek kad su se oni pogoršali. Tada je ustanovljeno da Đorđe ima upalu oba plućna krila i da je neophodna njegova hospitalizacija pa je upućen u Infektivnu kliniku u Beograd.

Porodica Balašević je veoma zabrinuta za zdravstveno stanje muzičara, ali vjeruju da će on biti dobro i veoma su zahvalni na njezi koju dobija od ljekara i drugog bolničkog osoblja, javlja Kurir.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...