U SRBIJI GA VEĆ SAHRANILI: Sin Ramba Amadeusa sve negira, on je kod kuće i osjeća se...

Srbijanski mediji prenijeli su vijesti da je pjevač Rambo Amadeus (57) završio u bolnici nakon što mu je dijagnosticiran koronavirus, piše "Kurir".

  • Regija

  • 20. Feb. 2021  20. Feb. 2021

  • 1

- Nije zaražen koronom, a nije ni u bolnici. Kod kuće je, dobro se osjeća, sve je uredu - demantirao je te navode za "Kurir" mlađi sin Ramba Amadeusa Petar Pušić.

Na službenoj stranici ovog muzičara prije dva dana je objavljeno kako su dva člana njegovog benda zaražena koronom.

- Zbog činjenice da su dva člana benda pozitivna na koronavirus, najmudrije je da na vrijeme zakažemo novi datum. Sve ostalo ostaje isto. Nadamo se razumijevanju i strpljenju, ali ukoliko nekom slučajno novi datum ne odgovara, može slobodno da vrati kartu, novac ce mu biti vraćen u kompletnom iznosu. Ako ste ipak odlučili da budete strpljivi, onda ostaje da se radujemo novom datumu i držimo palčeve zajedno da sljedeći dani prođu bez komplikacija. Na zdravlje! Bukvalno! - piše na stranici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...