ZADNJI DAN DECEMBRA: Rambo Amadeus ima novu pjesmu i spot (VIDEO)

Rambo Amadeus je u opisu spota naveo da je tokom zime 2022. godine u studiju producenta Dragiše Boce (STO1K) napravio nekoliko pjesama. 

  • Estrada

  • 01. Jan. 2024  01. Jan. 2024

  • 0

Rambo Amadeus, uz pomoć saradnika STO1K-a i Amontea, objavio je novu elektro pop pesmu i spot "AI", čija je tema umjetna inteligencija.

Rambo Amadeus, čije je pravo ime Antonije Pušić, je u opisu spota objavljenog 31. decembra na Youtube-u naveo da je tokom zime 2022. godine u studiju producenta Dragiše Boce (STO1K) napravio nekoliko pjesama.

 "Zapravo ima ih dovoljno za čitav album, koji smo krstili 'Ratiševina Rules'", naveo je Pušić. Prema njegovim riječima, dodatnu pomoć je pružio studijski muzičar i inženjer zvuka Aleks Kotan, "koji je ravno sa Bajkalskog jezera stigao u Bokokotorski zaliv".  

"Mihajlo Zdravkov (Amonte) gostovao je na pjesmi, izrepovao je nekoliko strofa i pokazao izvanredan talenat i radne sposobnosti, te samopregorno napravio sasvim moderan spot", istaknuo je Pušić, prenosi Oslobođenje.

Muzičar je dodao da je pisao Youtube-u da ne želi emitiranje reklama kladionica, jer mu je užasno da njegov "video sadržaj reklamira najgoru vrstu ovisnosti".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...