"APELUJEM NA SVIJEST I SAVJEST GRAĐANA...": Direktor Hitne pomoći u Sarajevu upozorio na enorman skok novozaraženih...

Epidemiološka situacija u Kantonu Sarajevo se u posljednjih nekoliko dana pogoršala, a očigledan skok broja novih slučajeva zaraze zabilježen je jučer, kada je u ovom Kantonu potvrđena zaraza kod 246 osoba za 24 sata.

  • Društvo

  • 21. Feb. 2021  

  • 0

Tim povodom, direktor Hitne pomoći u Sarajevu Adem Zalihić je na svom Facebook profilu objavio upozorenje građanima KS.

-Definitivno epidemiološka situacija u KS se pogoršava. Potvrda je tome i enorman skok novozaraženih u protekla 24h, njih 246, uz 133 oporavljenih.

Krajnje je vrijeme da se svi uozbiljimo i shvatimo da samo svi zajedno odgovornim ponašanjem možemo pobijediti ovu pošast.

Apelujem na svijest i savijest svih građana KS da budu odgovorni u sprovođenju propisanih mjera, prvenstveno misleći na masku, distancu i masovna okupljanja, posebno u zatvorenim prostorima, napisao je Zalihić.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...