OVO JE VIDJELO VIŠE OD SEDAM MILIONA LJUDI: Zgodna italijanska voditeljica objavila novu vruću fotku, fanovi u transu

Djevojka rođena na Siciliji i nekadašnje zaštitno lice Sky Sporta, a danas novinarka DAZN-a, objavila je novu vruću fotografiju.

  • Sex i grad

  • 21. Feb. 2021  

  • 0

Diletta Leotta ne prestaje oduševljavati na društvenim mrežama.

Unatoč niskim temperaturama, Leotta je objavila fotografiju iz Rima u kratkoj suknjici i prozirnoj majici. Opet je fanove "počastila" fotkama koje su izazvale brojne komentare...

29-godišnja ljepotica je sve popularnija, a dosta se u posljednje vrijeme piše o njoj i njenoj vezi sa turskim glumcem Can Yamanom. Neki smatraju da je njihova veza izmišljena i predstava za javnost, dok drugi opet vjeruju da se radi o istinskoj i strastvenoj ljubavi.

Zanimljivo da se oglasila i njena majka putem Instagrama, koja je ostavila jednu dužu poruku u kojoj se očito dotiče Dilette i njenog odnosa s Turčinom. Njena poruka odnosila se isključivo na one koji smatraju da Diletta i Can nisu zajedno. Takve je Dilettina majka nazvala "zločesti i zavidni".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...