MEGHAN MARKLE VEĆ JE IMA: Proljetna haljina savršena za sve žene kojima je udobnost prioritet (VIDEO)

Svijetloplava haljina ukrašena je motivima limuna i inspirirana modom šezdesetih godina, što se najviše primijeti u kroju.

  • Žena

  • 23. Feb. 2021  23. Feb. 2021

  • 0

Meghan Markle i princ Harry bili su dio virtuelnog događanja streaming platforme Spotify, na kojoj će se uskoro ekskluzivno emitirati njihov podcast "Archewell Audio".

- Iskoristit ćemo podcast kako bismo pokrenuli moćne razgovore koji će inspirirati, izazivati i educirati. Stvorili smo 'Archewell Audio“ kako bismo dali mjesta pričama ljudi čiji se glasovi možda ne čuju. Želimo kreirati zajednicu koja će potaknuti druge da dijele svoju ranjivost u jednom sigurnom prostoru - rekli su Meghan i Harry u najavi podcasta.

Najava je snimljena u njihovom novom domu u Montecitu. I dok je princ Harry stilski bio poslovno ležeran u klasičnim tamnoplavim hlačama i bijeloj košulji, Meghan je za ovu priliku odjenula predivnu haljinu modne kuće "Oscar de la Renta", piše Zadovoljna.hr.

U pitanju je model iz kolekcije za proljeće 2021. godine s uzorkom koji modna kuća naziva citrus primavera (u slobodnom prijevodu, citrusno proljeće).

Svijetloplava haljina ukrašena je motivima limuna i inspirirana modom šezdesetih godina, što se najviše primijeti u kroju.

Haljina modne kuće Oscar de la RentaHaljina modne kuće "Oscar de la Renta" (Foto: Saks Fitfth Avenue)

Ovakav tip haljine šireg i ležernijeg kroja savršen je za sve žene kojima je udobnost prioritet, a s obzirom na to da je Meghan trudna, udobni odjevni komadi sigurno su visoko na listi njezinih prioriteta.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...