SRAMOTNO; SUTRA PRIPREMNO ROČIŠTE: Alisa Mutap tužila Memića za klevetu, a kaže da se ne sjeća ničega...

"Ta Alisa Mutap sada je spremna da me tuži zbog intervjua u kojem sam rekao da je ona prostitutka", kazao je nedavno Memić za medije.

  • Hronika

  • 24. Feb. 2021  24. Feb. 2021

  • 1

Nedavno je Muriz Memić, otac ubijenog Dženana Memića, kazao za medije da ga je Alisa Mutap, djevojka nesretnog Dženana koja je bila s njim u trenutku ubistva, tužila za klevetu.

Naime, kako se navodi na Facebook stranici "Pravda za Dženana", sutra u 11.45 sati u Općinskom sudu Sarajevo održat će se pripremno ročište po tužbi za klevetu. 

Između ostalog, kako se navodi, Alisa Mutap tužila je Muriza Memića za klevetu i potražuje tri hiljade maraka, piše "Oslobođenje".

- Pozvan sam na pripremno ročište. Ta Alisa Mutap je sada spremna da me tuži zbog intervjua u kojem sam rekao da je ona prostitutka. Ja sam to izjavio, mislim da će to Sud i utvrditi. Alisa, ti si s njim bila rame uz rame, ti si saučesnik u ubistvu i znaš ko je ubio Dženana - kazao je nedavno Memić za medije.

imageSutra počinje pripremno ročište / Facebook

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...