SJAJNE VIJESTI IZ SARAJEVA: Jedina bh. aviokompanija uskoro uvodi letove za Tursku i Egipat, potpisan sporazum s dvije najveće turističke agencije

"FlyBosnia" će ove ljetne sezone izvesti veći broj čarter-letova između Sarajeva i Turske.

  • Ekonomija

  • 25. Feb. 2021  25. Feb. 2021

  • 1

Dvije najveće turističke agencije u zemlji "Fibula" i "Centrotours" potpisali su sporazum s ovom kompanijom koja će letove obavljati u njihovo ime.

"FlyBosnia" će obavljati letove avionom Airbus A320, nudeći 180 mjesta. Aviokompanija obavljat će letove iz Sarajeva za dvije destinacije u Turskoj – Antaliju i Bodrum.

Za Antaliju će biti šest sedmičnih letova, dok će se letovi za Bodrum obavljati jednom sedmično.

Novo čarter-odredište za "FlyBosniju" ove ljetne sezone bit će Hurgada u Egiptu s jednim sedmičnim letom od 7. juna do 23. septembra.

Ukupno će "FlyBosnia" izvesti 72 povratna leta do Antalije, 11 povratnih letova do Bodruma i 13 povratnih letova do Hurgade, ukupno 96 povratnih letova, nudeći 34.560 mjesta u oba smjera, prema podacima Flyingbosnian.blogspot.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...