ŠPRAJC BRUTALNO O BANDIĆU: Svima je nešto dao, a nikome ništa nije uzeo. Osim nekoliko milijardi…

Urednik i voditelj na RTL-u Zoran Šprajc zanimljivim komentarom oprostio se od nedavno preminulog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

  • Regija

  • 02. Mar. 2021  02. Mar. 2021

  • 1

- Nama medijima je davao izjave kojima smo se nekad smijali, a nekad svisoka zgražali, ali smo, zapravo, svaki puta puhali njemu u rog.

Uz mnoge dugove, Milan Bandić mnoge je i zadužio. Zapravo, tome i najviše i duguje svu svoju popularnost i svoje izborne pobjede: znao je svima izaći ususret, svima pomoći, svima nešto riješiti. 

Nekome je u ulicu doveo asfalt, nekome rasvjetu, nekome je dao gradski prostor, nekome je dao stan, nekome je dao posao života, a mnogima je dao posao od kojeg se može živjeti.

Uglavnom, svima je nešto dao, a nikome ništa nije uzeo. Osim nekoliko milijardi kuna prireza iz proračuna, ali to se kod nas ionako ne računa. Nama medijima je davao izjave kojima smo se nekad smijali, a nekad svisoka zgražali, ali smo, zapravo, svaki puta puhali njemu u rog i u rog njegove narodne slave. 

Davao je Bandić svima, pa i Andreju Plenkoviću. A njemu ja dao najviše što se u politici može dati - vlast. 

Pa se tako među stotinama poznatih i manje poznatih građana i predsjednik Vlade danas našao u gradskom poglavarstvu na upisu u knjigu žalosti.  

"Imao je veliku životnu energiju, imao je entuzijazam i ono što je ključno: radio je za Zagreb svaki dan", kazao je premijer Plenković.

"Vjerujemo i u zagrobni život i da će pečat njegovih djela biti trajno uklesan u naše pamćenje i generacija koje dolaze", rekao je Aziz ef. Hasanović, muftija Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj.

"Neponovljiv karakter, neponovljiv čovjek. Došao sam ostaviti svoj posljednji pozdrav i zahvaliti mu za sve što je napravio za mene kao zagrebačkog sportaša", kazao je boksač Filip Hrgović.

"Omogućio nama majkama, roditeljima da budemo uz svoju djecu i to nam je jako puno značilo i jako nam je teško što ga više nema", kazala je, pak, Ivana Gregurić iz Zagreba - zaključio je Zoran Šprajc u "RTL Direktu".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...