PREŽIVIO TRI POKUŠAJA UBISTVA: Slobodan Milutinović Snajper, uhapšen na Jahorini, DOBRO JE POZNAT POLICIJI

Novosađanin Slobodan Milutinović (35) zvani Snajper, koji je do sada preživio tri pokušaja ubistva, uhapšen je na Jahorini.

  • Hronika

  • 03. Mar. 2021  03. Mar. 2021

  • 0

Milutinović je kontroverzni čelnik Fudbalskog kluba Kabel, inače dobro poznat policiji. U sedam godina, tri puta su ga pokušali ubiti, i to svaki put postavljanjem eksploziva ispod automobila. 

U februaru 2020. godine, u Novom Sadu eksplodirala je bomba postavljena pod terenac Porsche Cayenne u kom se u tom trenutku nalazio Milutinović. On je u eksploziji povrijeđen, ali je preživio, jer je postavljena bomba bila slabije razorne moći, piše "Srpskainfo".

FOTO: MUP RSFOTO: MUP RS

U novembru 2013., zapaljen je terenac Mercedes ML, koji se vodio na Milutinovićevu djevojku. Navodno se na meti piromana našao ne zbog tribina i prevlasti već zbog duga od 40.000 eura.

Krajem oktobra 2018., na meti piromana bio je terenac Volvo XC 90, koji je koristio Milutinović. Tada se špekulisalo da li je incident povezan s dešavanjima oko FK Vojvodina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...