MALO SMO SE ZASITILI: Je li ovo nagovještaj Salahovog odlaska s Anfielda?

Salah je bio veoma ljut kada ga je Jurgen Klopp, sinoć protiv Chelseaja, izveo u 61. minuti.

  • Sport

  • 05. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

Mohamed Salah jučer je tokom derbija Liverpoola i Chelseaja napustio teren pola sata prije kraja susreta.

Salah i saigrači su u užasnoj formi te je prvi put u historiji Liverpool imao pet uzastopnih domaćih poraza.

Salah je bio veoma ljut kada ga je Jurgen Klopp izveo u 61. minuti, a čini se da nije riječ o nekakvoj povredi. Salah je sav bijesan prošao bez pozdrava pored Kloppa i otišao na tribinu.

“Iznenađen sam da Mo Salah izlazi, zaista jesam. I sam ne izgleda baš sretno. Liverpool treba gol i najbolji je strijelac Premier lige“, rekao je Carragher, legenda "Redsa", dok je komentarisao dvoboj za "Sky Sport".

Njegov agent Ramy Abbas Issa na Twitteru je  iste večeri ostavio misterioznu poruku koja je potaknula glasine o Salahovoj budućnosti u Liverpoolu. Agent je nekoliko minuta nakon što je Salah napustio teren, jednom tačkom poslao poruku. Je li to, onda, to što se tiče Salaha i Liverpoola?

Egipćanin je na meti Real Madrida, Barcelone i Bayerna, premda se 28-godišnjak nikada nije izjasnio gdje želi nastaviti karijeru i kada planira otići iz Engleske.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...