ALKA VUICA OBJAVOM O VAKCINAMA POKRENULA KOMENTARE: “JUGOSLAVIJA je u sedam dana vakcinisala 20 MILIONA STANOVNIKA. A Europa? Ne računajte na nju…”

Alka Vuica osvrnula se na svom Instagramu na aktuelnu temu vakcinisanja.

  • Estrada

  • 06. Mar. 2021  06. Mar. 2021

  • 0

Pjevačica se prisjetila pandemije velikih boginja koja je sedamdesetih izbila na području bivše Jugoslavije.

- Ja sam imala 11 godina. U to ‘mračno vrijeme’ pojavila se bolest velike boginje. Jugoslavija je u sedam dana vakcinisala 20 miliona svojih stanovnika. Samo da se zna koliko je značio Imunološki zavod i koliko bi nam dobro došao u ovom ratu s Covidom-19 i uzaludnim pokušajima nabave vakcina - napisala je Alka.

- Danas bi nam puno bitnije bilo imati funkcionalan Imunološki zavod nego četiri MiG-a… Jer nitko neće napasti iz zraka. Biološki rat je naša stvarnost. A Europa? Ne računajte na nju. Računajte na nas ili, što bi naši stariji rekli, ‘uzdaj se u se i u svoje kljuse’ – poručila je pjevačica.

“Bravo, Alka”, “Svaka riječ vam je na mjestu”, “Tako je, Alka”... složili su se pratioci ispod objave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...